Accessos directes:

Premis i mencions

Guardons i reconeixements al web i a la resta d'eines i serveis digitals de l'AMB

Premi ESRI 2016 a la transformació digital

26.10.2016  L'AMB va rebre el guardó al procés de transformació digital que està implementat per part d'ESRI, el principal actor en l'àmbit dels Sistemes d'Informació Geogràfica (SIG), durant la Conferencia ESRI 2016, trobada anual d'usuaris que es va celebrar a Madrid el passat 26 i 27 d'octubre.

El reconeixement es va donar per la forma com l'AMB està plantejant la transformació digital de l'administració metropolitana, especialment a través de projectes digitals com la plataforma Smart AMB i la seva adaptació al sistema d'informació geogràfica (SIG) que afavoreix el desenvolupament del concepte "smart community" de l'AMB, com a ciutat de ciutats smart.

Més informació

Finalista dels World Smart City Awards 2015

17.11.2015  L'AMB va ser una de les vuit finalistes dels més de 250 projectes presentats a la categoria de millor idea innovadora "Innovative Idea" dels guardons World Smart City Awards 2015. La menció ha estat per a la plataforma Smart AMB i, en concret, pel servei derivat d'aquesta plataforma tecnològica dirigit a la gestió dels parcs i les platges metropolitans.

L'AMB ha estat finalista juntament amb altres set propostes internacionals entre més de 250 candidatures presentades. Així doncs, la plataforma recentment endegada per l'AMB ha assolit una primera menció dins del panorama de les solucions smart arreu del món.

Aquest és el reconeixement que l'Smart City Expo World Congress (SCEWC15) ha fet de la tasca desenvolupada, en aquest àmbit, per l'administració metropolitana.

Més informació

Finalista World Smart City Awards 2015

Premi Laus al web de l'AMB

03.07.2015  El web de l'AMB va ser guardonat amb el Laus 2015 de Bronze dins de la categoria de Millor Web i Mitjans Digitals. Aquest guardó es va lliurar durant la Nit Laus 2015 en què es van recompensar diversos projectes presentats a la 45a edició d'aquests premis de disseny gràfic i comunicació visual que s'atorguen a Barcelona.

Laus 2015 de Bronze
Els premis Laus estan organitzats per l'Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d'Art del FAD (ADG-FAD). L'ADG és una associació privada sense ànim de lucre d'àmbit estatal que, des de fa cinquanta anys, té l'objectiu de promoure el disseny gràfic i la comunicació visual en la vida cultural i econòmica del país.

A cada edició es lliuren quatre guardons als projectes finalistes: el Grand Laus i els Laus d'Or, de Plata i de Bronze. Els premis es regeixen per criteris de qualitat conceptual i formal, d'excel·lència del projecte, de funcionalitat i d'aportació nova o innovadora.

Més informació