Accessos directes:

Cercador global de l'AMB

Nova senyalització a l'interior dels parcs

Tornar

| Tema: Parcs

Més de 200 de noves senyals s'han instal·lat al llarg de tota la xarxa de parcs metropolitans


Durant l'últim any l'AMB ha procedit a la ampliació de la senyalització a la xarxa de parcs metropolitans instal·lant més de 200 de noves senyals instal·lades a totes les àrees amb usos normalitzats, i també, a diversos punts amb informació interessant i educativa per a la ciutadania.

Els parcs ja disposaven dels cartells amb informació general en els seus accessos i, aquesta nova intervenció, ha significat la renovació i nova implantació de la senyalització interior dels parcs. Els senyals mantenen un disseny comú i propi de l'AMB, i estan formats per fites de xapa plegada en L de diferents alçades amb vinil groc que assegura la seva visibilitat per part dels usuaris dels parcs metropolitans.

Les diferents tipologies de senyals s'agrupen en:

  • Àrees de jocs infantils, de fitness, de work out i de gossos: Aquests panells informen de les normes i recomanacions de cada àrea, telèfons d'emergència, horaris i dates de desinfecció en les àrees de gossos.
  • Itineraris botànics, de descoberta ambiental i esportius: Aquests panells contenen recorreguts accessibles i segurs per fer caminant o corrent en el cas dels esportius, amb consells, una petita explicació i activitats que s'amplien accedint a l'aplicació QR i al llarg de l'itinerari.
  • Punts d'interès i senyals normatives: Els panells normatius indiquen les activitats que no estan permeses en les làmines d'aigua, basses i llacs. Els punts d'interès expliquen els edificis, escultures, elements i vegetació singular dels parcs, alguns d'ells catalogats pels ajuntaments. Horts, vinyes, pinedes, llacs naturalitzats, jardins d'insectes, ermites, castells, elements industrials, etc.

Galeria d'imatges

Enllaços relacionats